AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kemiğini görmek

Kahve falında kendi kemiğini görmek

Kahve falında kendi kemiğini görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kemiğini gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Kahve falında babanın kemiklerini görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etsiz kemik görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu kemiği görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk kemik görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kemik iliği görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kemik erimesi görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında diş kemiği görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir