AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüsüz elbise giymek

Kahve falında ütüsüz elbise giymek

Kahve falında ütüsüz elbise giymek hep dinç ve genç kalacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında ütüsüz elbise giymek gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Kahve falında ütüsüz elbise giymek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ütülenmiş elbise görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütülü elbise görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek çok günah işleyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir