AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülü pantolon giymek

Kahve falında ütülü pantolon giymek

Kahve falında ütülü pantolon giymek isabetli adımlar atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hayatının da düzene gireceğine, her zaman haklının yanında olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ütülü pantolon giymek gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında ütülü pantolon giymek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işarettir.

Kahve falında ütüsüz pantolon görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütülü pantolon görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz elbise giymek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütülü gömlek giymek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık ütü görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir