AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüsüz gömlek giymek

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, beddua ve ah alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına inanılır.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek ağız tadının ve moralin bozulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütülü gömlek giymek mesleğinde uzmanlaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütülenecek gömlek görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ütülü gömlek görmek borçlanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir