AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülü gömlek giymek

Kahve falında ütülü gömlek giymek

Kahve falında ütülü gömlek giymek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ütülü gömlek giymek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında ütülü gömlek giymek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kalbini kıracağına delalet eder.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında ütüsüz gömlek görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütülenecek gömlek görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir