AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek

Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek

Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek korkularının yok olacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında ütülenmiş kıyafet gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak hayatının da düzene gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek malını ve parasını sağlama alacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ütüsüz kıyafet görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin yasa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine inanılır.

Kahve falında yeni ütü görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk ütü görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütü yapan birini görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir