AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş çamaşır görmek iş hayatında rahat edileceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütü yapan birini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ütü yaparken yakmak övgü dolu sözler duyacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış ütü görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisini eve kapatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir