AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülenmiş çamaşır görmek

Kahve falında ütülenmiş çamaşır görmek

Kahve falında ütülenmiş çamaşır görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında ütülenmiş çamaşır görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulur.

Kahve falında ütülenecek çamaşır görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütülü çamaşır görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek deniz aşırı işler yapılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak rakiplerin alt edileceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ütü ütülemek parasal durumun düzeltileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ütü görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir