AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütü yapan birini görmek

Kahve falında ütü yapan birini görmek

Kahve falında ütü yapan birini görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında ütü yapan birini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ütülenmiş elbise görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ütü yapıldığını görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sıcak ütü görmek kazancın günden güne daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında ütü hediye almak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütülü çamaşır görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında ütüyü yakmak yurtdışına gidileceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir