AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni planlar yapacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş gömlek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet eder.

Kahve falında ütülü gömlek giymek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında ütüsüz gömlek görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek anne baba dualarının alınacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işarettir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kudret ve destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir