AnaSayfa / Genel / Kahve falında salataya yağ dökmek

Kahve falında salataya yağ dökmek

Kahve falında salataya yağ dökmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salataya yağ dökmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında salataya yağ dökmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında salata dökmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın yağ dökmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne yağ dökmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret etmektedir.

Kahve falında halıya yağ dökmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Kahve falında yere yağ dökmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağ dökmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında üzerine yağ dökmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir