AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin üstüne yağ görmek

Kahve falında ekmeğin üstüne yağ görmek

Kahve falında ekmeğin üstüne yağ görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, durumunuzun iyileşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğin üstüne yağ gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ekmeğin üstüne yağ görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında üstüne yağ dökmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, işinden ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği yağa banmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, dertlerinden arınacağına işarettir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı yufka ekmek görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlanmış ekmek görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir