AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yağ dökmek

Kahve falında yere yağ dökmek

Kahve falında yere yağ dökmek helal ekmek yeneceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında yere yağ dökmek gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Kahve falında yere yağ dökmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine yağ dökmek maddi durumun düzeltileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne yağ dökmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ dökmek adını herkese duyuracağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya yağ dökmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kızgın yağ dökmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salataya yağ dökmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir