AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya yağ dökmek

Kahve falında halıya yağ dökmek

Kahve falında halıya yağ dökmek ekonomik durumunun düzeleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında halıya yağ dökmek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Kahve falında halıya yağ dökmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine yağ dökmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağ dökmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yere yağ dökmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne yağ dökmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salataya yağ dökmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, insanlara küsüleceğine inanılır.

Kahve falında kızgın yağ dökmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet eder.

Kahve falında halıya yağ döküldüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir