AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ dökmek

Kahve falında yağ dökmek

Kahve falında yağ dökmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, müjdeli haberle geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, rakipleri mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağ dökmek gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Kahve falında yere yağ dökmek kendi işini kuracağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işarettir.

Kahve falında yağ dökmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sorunlarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine yağ dökmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne yağ dökmek bir yandan cenaze olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında salataya yağ dökmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın yağ dökmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya yağ dökmek gün günden daha da kötüye gideceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir