AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yağ dökmek

Kahve falında üzerine yağ dökmek

Kahve falında üzerine yağ dökmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine yağ dökmek gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Kahve falında halıya yağ dökmek sorununu kolayca çözeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yağ dökmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağ dökmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne yağ dökmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızgın yağ dökmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine yağ dökmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında salataya yağ dökmek uzun sohbetler edeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yağ görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir