AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne tükürmek

Kahve falında birinin üstüne tükürmek

Kahve falında birinin üstüne tükürmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, üzeceğine, tüm sorunlarının biteceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstüne tükürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Kahve falında üstüne tükürmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstüne tükürmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Kahve falında düşmana tükürmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işarettir.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek bir anda yükseleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kan tükürmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye tükürmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Kahve falında denize tükürmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı tükürmek iç sıkıntısına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir