AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan elma düşürmek

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında daldan elma düşürmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sarı elma ağacı görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kafasının boşalacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında elma ağacı çiçeği görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir