AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elma ağacı görmek

Kahve falında sarı elma ağacı görmek

Kahve falında sarı elma ağacı görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, kararlarına saygı duyulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında sarı elma ağacı gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek maddi zarara gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı elma ağacı görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında elma görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ağacı görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir