AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ondan şifa göreceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek güven kaybı yaşanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta elma yemek evindeki huzurunun yerine geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma yemek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ağacından düşmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir