AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek çok başarılı olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek sevinç gözyaşları dökmeye, büyük problemler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elmalar görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında elma ağacına çıkmak terfi alacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elma ağacı sallamak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir