AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan elma düşürmek

Kahve falında daldan elma düşürmek

Kahve falında daldan elma düşürmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında daldan elma düşürmek gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında daldan elma düşürmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet eder.

Kahve falında dalda elma görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında daldan elma toplamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan elma almak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan elma koparmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek ekonomik gücün çoğalacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan kiraz toplamak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir