AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, hem itibar edineceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarı içerde unutmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıları kilitlemek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek iyi kısmetleri olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına inanılır.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir