AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo kapısını kilitlemek

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulur.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek şansın önünün kesileceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev kapısı kilitlemek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir