AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey aramak bulamamak

Kahve falında birşey aramak bulamamak

Kahve falında birşey aramak bulamamak kısmetli kapıların açılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birşey aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak insanların takdirine mazhar olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birşey aramak bulamamak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aradığı evi bulamamak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini aramak bulamamak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini aramak ama bulamamak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aradığın kişiyi bulamamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında aramak bulamamak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, başarılarının katlanacağına inanılır.

Kahve falında birini aramak bulamamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir