AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık bulamamak

Kahve falında mezarlık bulamamak

Kahve falında mezarlık bulamamak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, rızkın ve kazancın artacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hızlanacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık bulamamak gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Kahve falında mezar bulamamak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, güzel huylarının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığı bulamamak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık bulamamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarı bulamamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanik akan dere görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işarettir.

Kahve falında pantolon bulamamak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanik suda balik tutmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir