AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleyi bulamamak

Kahve falında kıbleyi bulamamak

Kahve falında kıbleyi bulamamak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, ticarette şansının düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, hobilerine eğileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleyi bulamamak gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Kahve falında kıbleyi bulamamak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kıble sormak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıbleyi ters durmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıblenin değiştiğini görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak önemli bir şahsiyet olacağına, çok zengin olacağına işarettir.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleyi şaşırmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir