AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kan bulaşmak

Kahve falında üstüne kan bulaşmak

Kahve falında üstüne kan bulaşmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, dertlerine çare bulacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, haksızlıklara uğranılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında üzerine kan bulaşmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kan bulaşmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pisliğe bulaşmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında idrar bulaşmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir