AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kaka bulaşmak

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak büyük ve güzel işler yapacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, evleneceğinize, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaka bulaşmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına inanılır.

Kahve falında kakaya bulaşmak hayırlı işlere girileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eline kaka bulaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında üzerine kan bulaşmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir