AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne fare atladığını görmek

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne fare atladığını gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne fare atlamak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eline geçen malları tutamayacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne yılan atlamak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne atlamak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne atladığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında üstüne köpek atlamak hanesindeki rızkın eksileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir