AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne yılan atlamak

Kahve falında üstüne yılan atlamak

Kahve falında üstüne yılan atlamak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sıkıntıların artacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne yılan atlamak gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Kahve falında üstüne yılan atlamak uygulayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne atladığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında yılan üstüne atlamak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstüne atlamak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin çok açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalettir.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir