AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yollarının açılacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne köpek atlamak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin üstüne atladığını görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne fare atlamak eline geçen malları tutamayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne yılan atlamak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir