AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, ruh sağlığının bozulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, güzel günlerin yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında farenin üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne fare atlamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne atlamak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne atladığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında üstüne köpek atlamak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında yılan üstüne atlamak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kurtuluşu bulacağına işarettir.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir