AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne fare atlamak

Kahve falında üstüne fare atlamak

Kahve falında üstüne fare atlamak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne fare atlamak gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Kahve falında üstüne fare atlamak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek durumun değişmesine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne atladığını görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında üstüne yılan atlamak sevdikleriyle arasının açılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir