AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne köpek atlamak

Kahve falında üstüne köpek atlamak

Kahve falında üstüne köpek atlamak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, mallarının eksileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, borçları varsa ödeyeceğine, doğruluğu bulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne köpek atlamak gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Kahve falında üstüne köpek atlamak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, ün yapmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne atladığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın üstüne atladığını görmek masa başı bir işe gireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne atlamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek herkesin önünde olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir