Kahve falında birinin üstüne atlamak

Kahve falında birinin üstüne atlamak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, her zaman çok başarılı olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kalabalıktan uzak olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne atlamak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında yılan üstüne atlamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında üstüne yılan atlamak endişe veren durumların düzeleceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında üstüne köpek atlamak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne atladığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top