AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur bulaşmak

Kahve falında çamur bulaşmak

Kahve falında çamur bulaşmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Kahve falında çamur bulaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıya çamur bulaşmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet eder.

Kahve falında çamur bulaşmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında boka bulaşmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet pisliğine bulaşmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar bulaşmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında eline kaka bulaşmak kurulu düzenin bozulacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak sorunların çözüleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir