AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka bulaşmak

Kahve falında boka bulaşmak

Kahve falında boka bulaşmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, birçok ortaklık kurulacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında boka bulaşmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında eli boka bulaşmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı boka bulaşmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında boka bulaşmak kalp kıracağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak durumunun git gide kötüleşeceğine, hayalkırıklığı duyacağına alamet eder.

Kahve falında çamur bulaşmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak atılan adımların zorluk yaratacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest bulaşmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Kahve falında hayvan pisliğine bulaşmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir