AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrara bulaşmak

Kahve falında idrara bulaşmak

Kahve falında idrara bulaşmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kötü olayların meydana geleceğine, şükrederek yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında idrara bulaşmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında idrar bulaşmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrara bulaşmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur bulaşmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline kaka bulaşmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, onları koruyup kollayacağına alamet eder.

Kahve falında belaya bulaşmak insanlardan uzaklaşılacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir