AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı boka bulaşmak

Kahve falında ayağı boka bulaşmak

Kahve falında ayağı boka bulaşmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı boka bulaşmak gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Kahve falında ayağı boka bulaşmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında boka bulaşmak yetki ve söz sahibi olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında eli boka bulaşmak makbul olan mallara kavuşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yüzüne kan geleceğine yorulur.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, bol dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında necaset bulaşmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir