AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne ateş düşmek

Kahve falında üstüne ateş düşmek

Kahve falında üstüne ateş düşmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, şansının artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, gülen yüzünün solacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne ateş düşmek gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Kahve falında üstüne ateş düşmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne ateş edildiğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstüne düşmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek daha güçlü hale geleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sobanın üstüne düşmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir