AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstüne düşmek

Kahve falında karın üstüne düşmek

Kahve falında karın üstüne düşmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Kahve falında karın üstüne düşmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstüne yatmak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında karın üstüne oturmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üzerine düşmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üstüne ateş düşmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işarettir.

Kahve falında kafasının üstüne düşmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir