AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çekyat görmek

Kahve falında kırık çekyat görmek

Kahve falında kırık çekyat görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık çekyat gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kırık çekyat görmek insanlarla iç içe olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında çekyat görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekyat satın almak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında çekyatta yatmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski çekyat görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işinde itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında çekyat satmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekyat örtüsü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekyatta oturmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir