AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık dişli tarak görmek

Kahve falında kırık dişli tarak görmek

Kahve falında kırık dişli tarak görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık dişli tarak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sık dişli tarak görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işarettir.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin dişli doğduğunu görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişli köpek görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalettir.

Kahve falında dişli fare görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında dişli erkek bebek görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir