AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çakmak

Kahve falında kırık çakmak

Kahve falında kırık çakmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık çakmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Kahve falında kırık çakmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş çakmak görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden çakmak istemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta çakmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında bozuk çakmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında çakmak taşı görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında çakmak hediye edildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir