AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste yatmak

Kahve falında üst üste yatmak

Kahve falında üst üste yatmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunların tarihe karışacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında üst üste yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Kahve falında üst üste yatmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında üst üste kitap görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste bebek görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında üst üste abdest almak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste etek giymek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste taş görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir