AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste kitap görmek

Kahve falında üst üste kitap görmek

Kahve falında üst üste kitap görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında üst üste kitap gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında üst üste kitap görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste yatmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında üst üste kaban giymek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste abdest almak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir