AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste taş görmek

Kahve falında üst üste taş görmek

Kahve falında üst üste taş görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işindeki verimin artacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında üst üste taş gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında üst üste taş dizmek zahmete ve çileye düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında üst üste taş görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında taşları üst üste koymak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste yorgan görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birini üst üste görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste abdest almak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir