AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste çorap çıkarmak

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, başarıların devamlı olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap giymek sevinçli haberlerin geride kalacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste yatak görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste etek giymek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste kaban giymek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek maddi gücünün artacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir