AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap giymek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste gömlek giymek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste ceket giymek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir